Doplnok stravy

Ako podporiť mužské zdravie? Skúste horčík, zinok a selén!

Nie sú to len minerály, ktoré pomôžu zdraviu mužov. Po štyridsiatke je dôležitá potencia, zdravá prostata a močové cesty, ale aj fyzická sila a mužnosť.

Ako podporiť mužské zdravie? Skúste horčík, zinok a selén!

Myslite na budúcnosť

Aj keď vás zdravotné problémy ešte netrápia, je dobre myslieť dopredu, a robiť všetko preto, aby sme si zdravie a kondíciu udržali čo najdlhšie. Ideálnou cestou je správny jedálniček. Muži by do ňho mali pravidelne zaraďovať dostatok minerálnych látok. Samozrejmosťou je potom nefajčiť, nepiť veľa alkoholu a primerane sa hýbať.


Zinok v potravinách

Jeho zdrojom sú dyňové semiačka, kvasnice, ústrice a krevety, ale tiež aj vnútornosti. Aby sme z týchto potravín získali potrebnú dávku zinku, museli by sme ich zjesť veľké množstvo. Ideálne sú preto vhodné doplnky stravy.


Horčík v potravinách

Nedostatok horčíka môže mať za dôsledok nepríjemné kŕče, často postihujúce lýtkový sval. Najmä v noci nás môže zobudiť bolestivý kŕč, ktorému pomôže len pretiahnutie končatiny. Pre svaly je horčík základným minerálom, ktorý k svojej správnej funkcii potrebujú neustále. Minerálny z tela odchádzajú potením, pamätajte preto na to, že pokiaľ trpíte nadmerným potením, je dobré doplňovať celé spektrum minerálov. Viete aká je odporúčaná denná dávka horčíka?


Selén v potravinách

Selén je stopový prvok, ktorý chráni pred oxidačným stresom, podieľa sa na dobrej imunite, a prispieva k normálnej spermatogenézii. Najviac selénu v potravinách nájdeme v tučných rybách a orieškoch. Nedostatok selénu sa môže prejavovať zhoršeným psychickým stavom.

Bylinky pre mužov

Pre povzbudenie fyzickej a duševnej sily je ideálny ženšen. Prezýva sa mu aj poklad čínskej medicíny, a účinky ženšenu samozrejme pozitívne pocítia aj ženy. Vŕbovka a kotvičník sú perfektné byliny na prostatu. Pravdaže, čaj nechutí práve najlepšie, ale pokiaľ je vám prírodná medicína blízka, isto budete spokojní.


K udržaniu kondície je dôležitý pohyb

Pretože čo sa nepoužíva, to odchádza. Svaly a celý pohybový aparát je treba udržiavať v aktivite aj v pokročilejšom veku, aj keď len precházkami do prírody.

Pohyb na čerstvom vzduchu naviac pomôže okysličiť mozok a celé telo a vyplaví do krvi endorfíny. Prezýva sa im hormóny šťastia, pretože nám navodia pocit radosti a dobrej nálady.
ProMan PLUS+ balení

ProMan PLUS+

Prirodzená podpora testosterónu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa