Doplnok stravy

Ženšen – pre silu, energiu a chuť do života

Čínská medicína ho považuje za svoj poklad už 5000 rokov, čo by mala byť dostatočná doba na to, aby si ľudia jeho účinky dostatočne preverili. Neskôr sa dostali k nám do Európy – v 13. storočí ho mal priviezť samotný Marco Polo. Pre svoje vzácne účinky bol však po dlhú dobu dostupný iba vyvoleným zástupcom aristokracie.

Ženšen – pre silu, energiu a chuť do života

Sila prírody

Z ženšenu je používaný koreň, a kým je možné ho zožať, je treba, aby bola rastlina stará najmenej 5 rokov. Najčastejšie sa s ním stretnete vo forme koreňa rozomletého na prášok, pre jednoduchšie užívanie v kapsuliach. Ženšen prekrvuje celé telo, a posilňuje imunitný systém. Najviac si však ceníme jeho povzbudzujúcich účinkov. Ženšen je ozajstný nakopávač energie, oveľa silnejší jako například káva alebo energy drinky. Pri dlhodobejšom užívaní prináša viac duševnej aj fyzickej sily, a nemožno nezmieniť, že sú mu prisudzované aj afrodiziakálne účinky.

Sila ženšenu špeciálne pre mužov

Prispieva k udržovaniu normálnej sexuálnej funkcii. Najmä vďaka svojej schopnosti prekrvovať organizmus, a teda aj oblasť reprodukčných orgánov. Samozrejme, že je ženšen účinný aj pre ženy, ale muži po štyridsiatke ho predsalen ocenia viac. Práve v strednom veku sa hocikto cíti unavený životom, a oslabený stresom. Do dôchodku je ale stále ešte ďaleko, a je třeba udržať si kondíciu. 

K čomu ho používajú v Ázii?

Tradičná čínska medicína prisudzuje ženšenu päť základných vlastností: tíši nervy, ukľudňuje myseľ, pomáha na kŕče, vyháňa zlých duchov, zlepšuje pamäť a prospieva aj očima a zraku. Ženšen je skrátka pomerne univerzálny prírodný prostriedok s mnohými benefitmi na naše zdravie. Pôsobí na telo ako na celok – nejde teda o to, že účinkuje v určitej oblasti tela, ale posilňuje celý organizmus. Východná medicína totiž verí, že telo aj duša spolupracujú, a tak by sa k nim malo aj pristupovať. 

Ženšen môže zvyšovať účinky kofeinu, preto tejto informácii věnujte pozornost, pokiaľ konzumujete veľa nápojov či doplnkov stravy s kofeínom. 
ProMan PLUS+ balení

ProMan PLUS+

Prirodzená podpora testosterónu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa