Doplnok stravy

Kde kúpiť kvalitný ženšen a prečo by ste ho mali spoznať viac?

Ženšen je skvelý na únavu a ak neviete, kde kúpiť kvalitný ženšen, čítajte ďalej. Je to presne to, čo vám pomôže skvalitniť život. Vyčerpanie totiž nie je normálne!

Kde kúpiť kvalitný ženšen a prečo by ste ho mali spoznať viac?

Prečo sa vlastne máte o ženšen zaujímať?

Že vám nejaký ázijský koreň nikdy nič nehovoril? A čo únava a vyčerpanie, tie poznáte? Mnoho ľudí sa stále sťažuje: „Prídem z práce a som hotový, súci len na gauč.“ Lenže príchodom zo zamestnania deň nekončí – naopak začína tzv. druhá smena. Práca okolo domu, upratovanie, príprava do školy s deťmi, uvariť večeru... tento zoznam nikdy nekončí. Kde na toto všetko beriete silu? Ak si myslíte, že by sa vám dobrú dávka energie hodila, čítajte ďalej. Dozviete sa, ako vám ženšen pomôže.


Fyzická sila a duševnú odolnosť

Niet pochýb, že duševný a fyzický stav sa navzájom ovplyvňujú. Preto je také dôležité riešiť problém s únavou komplexne.

  • Ženšen pomáha udržať psychickú aj telesnú výkonnosť,
  • podporuje pamäť a schopnosť sústrediť sa,
  • a znižuje mieru vyčerpania.


Toto všetko zavŕši čerešnička na torte: podporuje vašu sexuálnu aktivitu.

Miest, kde kúpite kvalitný ženšen, nie je veľa

Pretože nie je ženšen ako ženšen. Ten, ktorý má najväčšie účinky, sa žne najskôr po 5 – 6 rokoch. Tiež existuje niekoľko druhov ženšenu, lenže to má na jeho kvalitu tiež vplyv. Vždy vyžadujte len pravý ženšen C.A. Meyer! Kvôli jeho dlhej dobe rastu a nárokom na túto konkrétnu odrodu nie je ani toľko pestovateľov, ktorým by sa pravý ženšen vyplatil. Pri hľadaní výživového doplnku so ženšenom tak často narazíte – obchodov, kde kúpiť kvalitný ženšen na Slovensku veľa nie je alebo škatuľka stojí niekoľko desiatok eur. A keď nie, tak väčšinou neobsahuje pravý ženšen C.A. Meyer.


Ako to chytro vyriešiť?

Zamerajte sa na produkty, ktoré obsahujú kombinované zloženie. Okrem ženšenu by mali obsahovať podobné prírodné výťažky – napríklad z bylín s exotickým názvom damiana. Okrem ženšenu ale budete na riešenie únavy potrebovať ďalšie živiny, veľa vitamínov a minerálov. Horčík, vápnik, zinok, vitamín C a vitamín D. Aby ste nakopli svoje svaly a kosti a tým aj celé telo. Urobíte dobre, keď doplníte aj mastné kyseliny omega-3 na mozog.


Spočítajte si svoju cenu

Nebudeme vám nič nahovárať – keď chcete skoncovať s nekonečnou únavou, nebude stačiť dať si každý deň ženšen. Naozaj je podstatný pravidelný a dlhodobý prísun mnohých vitamínov a minerálov. Vaše telo je vyčerpané a práve odtiaľ naberie späť silu. Nedáva preto zmysel každé ráno otvárať 10 fľaštičiek s jednotlivými vitamínmi.

Odporúčame vám užívať produkt, ktorý je v tomto ohľade multifunkčný a v jednej kapsule prijmete peknú dávku minerálov a prírodných výťažkov. Vo finále to vyjde podstatne lacnejšie, ako kupovať si každý zvlášť.
ProMan PLUS+ balení

ProMan PLUS+

Prirodzená podpora testosterónu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa