Doplnok stravy

Zabudnite na zvyšovanie hladiny testosterónu - podporte jeho prirodzenú produkciu

Zvýšenie testosterónu na základe užívania hormónov je veľmi komplikovaná cesta, ktorá je vhodná len pre málo mužov. Každý sa však môže jednoducho zamerať na to, ako pomôcť prirodzenej produkcii testosterónu v tele. O chvíľu vám vysvetlíme ako.

Zabudnite na zvyšovanie hladiny testosterónu - podporte jeho prirodzenú produkciu

Prečo hrá hladina testosterónu dôležitú úlohu?

Ako prvé vám môže napadnúť myslíte, že testosterón je dôležitý pre plodnosť a intímny život. Určite máte pravdu, ale je to len jedna časť skladačky. Nízka hladina testosterónu môže spôsobiť vyčerpanosť, únavu, podráždenosť, horšiu fyzickú kondíciu, ale možno aj sklon k ukladaniu tuku alebo kvalitu brady a vlasov

Testosterón, podobne ako iné hormóny, pomáha pri celkovom riadení ľudského tela. Jeho produkcia prirodzene klesá s vekom. K tomu dochádza približne po tridsiatom roku života a s každým ďalším rokom hladina testosterónu mierne klesá. Práve medzi tridsiatym a štyridsiatym rokom života môžu mať muži pocit, že už nie sú v takej skvelej kondícii, ako keď boli o niekoľko rokov mladší.

Zvýšenie testosterónu nie je pre každého

Pravdepodobne si myslíte, že vyššie uvedené problémy by sa vyriešili, ak by bolo možné doplniť testosterón v tabletkách. Bohužiaľ, takto to nefunguje - umelá hormonálna suplementácia na zvýšenie hladiny testosterónu je vhodná len v zriedkavých prípadoch, keď je nedostatok testosterónu spôsobený vážnym ochorením. Takáto liečba prebieha vždy pod lekárskym dohľadom! 

Každý človek však môže každý deň pomôcť zvýšiť produkciu testosterónu v tele

Doprajte si kvalitný spánok a pestrú stravu

Testosterón sa tvorí najmä počas spánku. Trvá dlho, kým sa celý proces spustí. Je dokázané, že dĺžka a kvalita spánku zohráva v tomto smere zásadnú úlohu. Jednoducho povedané - testosterón sa nevytvára počas hodinového popoludňajšieho spánku na gauči. Je potrebné spať aspoň 8 hodín denne, ideálne vždy v rovnakom čase, a eliminovať rušivé podnety. 

Veľký vplyv má aj výživa. Zamerajte sa najmä na príjem zinku - prispieva k udržaniu normálnej hladiny testosterónu, prispieva k plodnosti a reprodukcii. Pokiaľ ide o nepríjemné príznaky nedostatku testosterónu, ako je únava alebo podráždenosť, odporúčame využiť silu bylín. 

Napríklad ženšen pôsobí ako poriadne silná káva, na rozdiel od ktorej sú jeho účinky dlhodobé, a navyše podporuje odolnosť voči stresu. Duševnú pohodu pomôže navodiť šípka alebo senovka grécka. 

ProMan PLUS+ balení

ProMan PLUS+

Prirodzená podpora testosterónu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa