Doplnok stravy

Čo je dobré na únavu? Ideálny výživový doplnok obsahuje tieto minerály.

Hľadáte výživový doplnok proti únave, ktorý funguje? Najprv to chce vedieť, Čo je dobré na únavu.

Čo je dobré na únavu? Ideálny výživový doplnok obsahuje tieto minerály.

Dobré je kombinovať viac účinných látok

Odporúčame zamerať sa na minerály, vitamíny i rastlinné výťažky. Každá z týchto zložiek totiž pôsobí na inom princípe a tak sa dobre dopĺňajú. Okrem toho nám niektoré živiny veľakrát chýbajú. Málo sa sústredíme na pestrý jedálny lístok, jeme rýchlo alebo dokonca niektoré jedlá vynechávame. To má za následok napríklad práve únavu a vyčerpanie.

Ak ste unavení v neprimeranej miere, dlhodobo, alebo tento stav sprevádzajú aj ďalšie problémy, je dobré zveriť sa odborníkovi. Únava môže byť prejavom mnohých chorôb, ktoré by mal lekár vylúčiť.

Čo je dobré na únavu?

Zo základných prvkov je vynikajúci horčík a to hneď z niekoľkých dôvodov. Jednak pomáha navodiť pokojný spánok, takže sa z vyčerpania kvalitnejšie vyspíte. Má ale vplyv aj na našu telesnú schránku a podporí svaly pri regenerácii a správnej funkcii. Podieľa sa na normálnom fungovaní nervovej sústavy. A pretože je počas stresu a fyzickej činnosti spotrebovávaný viac, nemal by v žiadnom výživovom doplnku proti únave chýbať.

Konkrétne pre mužov je potom vhodný zinok a selén. V mnohom sú si podobné – starajú sa o pohlavnú sústavu, pomáhajú udržať normálnu hladinu testosterónu v krvi a majú pozitívny dopad na kvalitu spermií. Všeobecne zinok prospieva imunite a práve kvôli jedálnemu lístku chudobnému na živiny ho mávame všeobecne nedostatok.

Už ste počuli o ženšene? To je ten pravý životobudič! Jeho výhoda tkvie v tom, že pôsobí na psychiku i fyzickú časť tela. Pomôže teda s vyčerpaním každého druhu. Pri pravidelnom užívaní dosť možno nebudete potrebovať vypiť toľko kávy – ženšen ju totiž výborne zastúpi. Tento vzácny koreň tiež podporuje koncentráciu a činnosť mozgu, je vynikajúci proti stresu a jeho vplyv pocítite aj v intímnej oblasti života.

Z vitamínov proti únave je fajn myslieť na príjem vitamínov skupiny B. Sú potrebné na normálnu činnosť nervovej sústavy. Pomáhajú udržať si energiu a pretože ide o vitamíny rozpustné vo vode, neukladajú sa v tele do dlhodobých zásob. Preto ich musíme doplňovať v rozumnej miere pravidelne.

Čo je dobré na únavu pre mužov

Nie je žiadna hanba, ak po ňom potrebujete siahnuť! Súčasný životný štýl je veľmi náročný a unavený sa cíti snáď každý. Myslite ale na to, že výživový doplnok proti únave je porciou dôležitých vitamínov a minerálov, a nie univerzálne riešenie vašich problémov. V každom prípade budete musieť nájsť spúšťač vášho stresu a vyčerpania. Žiť dlhodobo pod náporom totiž môže spôsobiť aj vážne zdravotné komplikácie a to by bola škoda!


ProMan PLUS+ balení

ProMan PLUS+

Prirodzená podpora testosterónu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa