Doplnok stravy

Nová ingrediencie v ProMan PLUS: maca

Či už pravidelne ProMan užívate, alebo sa o ňom práve dozvedáte prvýkrát, zbystrite. Obohatili sme ho totiž o novú surovinu, a síce výťažok z rastliny maca. Prečítajte si, na čo je dobrá a či by ste jej účinky ocenili aj vy.

Nová ingrediencie v ProMan PLUS: maca

Potravina aj doplnok stravy

Maca sa svojím vzhľadom podobá napríklad kvake alebo repe. Na prvý pohľad by ste ju najskôr prehliadli. Rastie najmä v Andách a zvláda aj tunajšie nehostinné prostredie. Už to o nej vypovedá, že ide o veľmi odolnú rastlinu, ktorá túto silu vie odovzdávať aj ďalej. Konzumuje sa jednak ako zelenina, už tisíce rokov ju ale zároveň považujeme za výživový doplnok. Ako teda pomáha?

  • Podporuje energiu a vitalitu.
  • Má pozitívny vplyv na plodnosť a prirodzene prospieva v intímnom živote.
  • Prispieva psychickému zdraviu.
  • Napomáha proti stresu.
  • Podporuje mužské zdravie.

Maca má niekoľko druhov a hoci sú si veľmi podobné, jednotlivé účinky sa môžu líšiť. Najznámejšia je červená, žltá a čierna maca. Samozrejme ich môžu konzumovať ženy aj muži. Mnohí macu prirovnávajú napríklad k ženšenu, ktorý tiež dokáže podporiť energiu a vitalitu v tele a dodať mu fyzickú aj duševnú silu.

Maca pre mužov

O niečo častejšie nájdeme macu v doplnkoch stravy na podporu mužskej kondície. Má tu za úlohu zmierniť prejavy starnutia a andropauzy. Okrem toho je obľúbená pre svoj pozitívny vplyv na libido. Už niekoľko výskumov ukázalo, že muži užívajúci macu udávajú až o 40% lepšie výsledky ako tí, ktorí doplnky stravy nekonzumujú. Vo svojej domovine je maca taktiež odporúčaná na hormonálnu nerovnováhu. Ako u mužov, tak u žien, je vynikajúca počas prechodu, kedy dochádza k hormonálnej búrke, čo so sebou nesie mnoho drobných, ale nepríjemných prejavov.

Vyskúšate macu?

Potrebujete niečo, čo podporí vašu celkovú kondíciu? Máte pocit, že stredný vek je náročný a už sa cítite tak trochu uháňaní životom? Niet divu, že sa stres podpíše na vašej nálade. K podráždenosti kvôli únave často nemáme ďaleko. Čo ale s tým, keď veci skrátka nepočkajú? Samozrejme treba trochu zmeniť životný štýl a naučiť sa odpočívať. Popri tom ale skúste siahnuť po doplnku stravy, ktorý vďaka premyslenému zloženiu podporí vaše mužské zdravie.


ProMan PLUS+ balení

ProMan PLUS+

Prirodzená podpora testosterónu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa