Doplnok stravy

Čaj na plodnosť? Spásu bohužiaľ čakať nemôžete.

Situácia, keď sa pár snaží o bábätko, môže byť veľmi náročná. Veľakrát sa ľudia chytajú každého stebla a vyskúšajú čokoľvek. Medzi také veci patrí aj čaj na plodnosť. Môže ale skutočne pomôcť?

Čaj na plodnosť? Spásu bohužiaľ čakať nemôžete.

Babské rady, ľudové liečiteľstvo, sila byliniek – neraz hľadáme pomoc v alternatíve, keď konvenčná liečba nezaberá. Ak sa už dlho snažíme vyriešiť nejaké problémy a už sa skúsilo všetko, uchýlime sa v nádeji i k riešeniam, ktoré často viac sľubujú, než dokážu.

Dôveruj, ale preveruj

Rozhodne nemožno povedať, že by rastlinné výťažky nemali žiadne účinky. Bylinky môžu byť skvelé na odkašlávanie alebo napríklad hojenie odrenín. Mnoho výrobkov na trhu ale bohužiaľ sľubuje doslova zázraky a čaj na plodnosť patrí medzi nich. 

Aj keď je túžba po bábätku nesmierne citlivá téma, pokúste sa aj tak zostať striezliví. Je jednoduché naletieť. Berte, prosím, do úvahy fakt, že neplodnosť má veľmi komplikované príčiny, ktoré nejaký čaj na plodnosť skrátka nevyrieši. 

Ako sa v tom vyznať? Všetky produkty, ktoré sľubujú nejaké zdravotné účinky, by mali byť kontrolované Európskym úradom na kontrolu potravín. Ten tiež overuje tzv. zdravotné tvrdenia. Vždy ich hľadajte na obale alebo v príbalovom letáku. 

Chcete poklad dávnych Inkov? 

Produkty a čaje na podporu plodnosti sú niekedy až kuriózne. Snažia sa nalákať na heslá typu tisícročná tradícia, medvedia sila, čínske afrodiziakum alebo životobudič. Cielia na slabé miesto kupujúceho. Majte sa na pozore aj vo chvíli, keď vám čaj na podporu plodnosti ponúka človek, ktorý sľubuje, že to váš problém vyrieši. Nanešťastie takú moc nikto nemá. Pokúste sa hľadať podporu inde.

ženšen

Mnoho párov je zdravých, napriek tomu sa počať nedarí

Vplyv má moderná doba preplnená stresom. Svoju negatívnu úlohu hrá aj vyšší vek, v ktorom sa snažíme o potomka. Kombinácia mnohých malých faktorov vedie k tomu, že sa žene nedarí otehotnieť, aj keď sú obidvaja z lekárskeho hľadiska zdraví. 

Pokúste sa zvoľniť a upraviť svoj životný štýl. Na schopnosť reprodukcie má obrovský vplyv aj psychika oboch jedincov. Práve tu môžu bylinky pomôcť. Či už v zmysle uvoľnenia a relaxácie (medovka) alebo naopak dodania energie a podpory vitality (napr. ženšen). 

   

ProMan PLUS+ balení

ProMan PLUS+

Prirodzená podpora testosterónu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa