Doplnok stravy

Bylinky na plodnosť sú fajn, ale nečakajte zázraky

Ste vo fáze, keď sa pozeráte po niečom, čo by zvýšilo šancu na počatie? Bylinky na plodnosť fungujú skôr ako barlička. Prečítajte si viac.

Bylinky na plodnosť sú fajn, ale nečakajte zázraky

Príroda je mocná, nie však všemocná

Ľudia sa snažia riešiť svoje problémy najrôznejšieho charakteru mnohými alternatívnymi cestami. Obľúbené sú tiež bylinky na plodnosť. Na prvý pohľad sa zdá, že niečo, čo nám dala sama príroda, musí byť skrátka dobré a účinné. Nie, že by to nemohla byť pravda. Len od rastlinných výťažkov často čakáme nesplniteľné zázraky. Ešte viac sa k nim upíname v krehkom období, keď sa snažíme o bábätko.

Pravdou je, že žiadna bylina nám úspešné počatie nezaručí. Je to problém natoľko komplikovaný, že rastliny skrátka nestačia. Je dobré si uvedomiť, že plodnosť je otázkou mnohých faktorov – celkového zdravotného stavu, génov, kvality pohlavných buniek, našej psychiky, veku atď. Bez odborníka to nepôjde. Radšej než na sedliacky rozum sa zamerajte na fakty.

Napriek tomu ale prírodné výťažky nezatracujte

Aj keď sú bylinky na plodnosť skôr nadnesený pojem, v iných ohľadoch pomôžu. Sú vynikajúce na psychiku, ktorá ohromne ovplyvňuje celé naše telo.

Vedeli ste, že pribúda prípadov neplodnosti spôsobenej duševným stavom? Pár je zdravotne úplne zdravý a napriek tomu tehotenstvu bráni jedna nenápadná vec: naša psychika.

Bylinky na plodnosť - ilustračný obrázok

Niekto potrebuje upokojiť a uvoľniť sa. Na to je výborný a dokonca aj chutný čaj z medovky. Jednoducho ju vypestujete aj v kvetináči. Pre iného môže byť naopak lepší ženšen – ak potrebuje povzbudiť energiu a ľudovo povedané prebudiť sa do života. Ak riešite skôr otázku sexuálnej túžby a výkonnosti, skúste výživový doplnok pre mužskú kondíciu, kde nájdete kombináciu najpotrebnejších vitamínov a minerálov v jednej kapsule.

Tipy na udržanie mužského zdravia

Nie je tajomstvom, že so zvyšujúcim sa vekom telo vyžaduje stále lepšiu starostlivosť. Čo nám odpustilo v dvadsiatich, nám po štyridsiatke vie dať citeľne najavo.

Muži by mali dbať hlavne na dva základné prvky: zinok a selén

Selén má pozitívny vplyv na zrenie spermií a zinok navyše pomáha udržiavať normálnu hladinu testosterónu v krvi. Stará sa o prostatu a všeobecne je dobrý pre imunitný systém, ale tiež kvalitu vlasov, nechtov a pokožky. 

Napriek tomu, že je snaha o počatie dieťaťa náročná, pokúste sa udržať psychicky v pohode. Psychosomatika má pre zdravie významnú rolu. Vedzte, že svojho terapeuta či kouča má dnes mnoho ľudí a vedia skvalitniť život až nečakane.

 

ProMan PLUS+ balení

ProMan PLUS+

Prirodzená podpora testosterónu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa