Doplnok stravy

Cesta, ako prekonať únavový syndróm, spočíva v odpočinku a doplnení živín

Postretnúť môže kohokoľvek z nás. Nie je ho ľahké určiť, ale nech už sa snažíte bojovať s dočasnou únavou alebo hľadáte spôsob, ako prekonať únavový syndróm ako stanovenú diagnózu, riadiť sa môžete podobnými odporúčaniami: zamerať sa na spánok a odpočinok a dopĺňať vitamíny a minerály. Prečítajte si, ktoré sú naozaj nevyhnutné.

Cesta, ako prekonať únavový syndróm, spočíva v odpočinku a doplnení živín

Definícia je nejasná, príznaky všelijaké

Pojem únavový syndróm poznáme len posledných pár rokov. Zatiaľ sa presne nevie, či ide len o súbor niekoľkých nepríjemných reakcií tela alebo o stav, ktorý zaručene predchádza do vážnejšej choroby. Pretože má mnoho neurčitých prejavov, ktoré sa u ľudí líšia a ktoré sa ľahko dajú zameniť, nie je jednoduché diagnózu stanoviť. Cesta, ako prekonať únavový syndróm, býva spletitá, ale nie nemožná. Ak vás trápi dlhodobé napätie a vyčerpanie, musíte pre seba niečo urobiť.


Problém tela i duše

O tom, že náš psychický a fyzický stav spolu súvisia, už nie je pochýb. V prípade únavového syndrómu to platí dvojnásobne. Ak hľadáte spôsoby, ako prekonať únavový syndróm, rozhodne sa zamerajte na oboje. Strata fyzickej kondície prirodzene prináša zlú náladu a nepríjemné úzkosti a pocit vyhorenia idú ruka v ruke s prejavmi na telesnej schránke. Keď sa vám podarí zlepšiť stav jedného, bude vám lepšie aj v tej druhej oblasti.


Bojujte všetkými prostriedkami

Základom všetkého je pokoj a odpočinok. Úplne nový spôsob života. Únavový syndróm postihuje osoby v produktívnom veku a často je dôsledkom stresu a preťaženiu.

Telo nám dáva varovný signál, že treba niečo zmeniť, inak bude zle.

Cesta, ako prekonať únavový syndróm, spočíva v odstránení stresorov a vecí, ktoré nám ho spôsobili. Spite najmenej 8 hodín denne, odpočívajte pasívne aj aktívne. A odpočívajte fyzicky i duševne. K tomu pridajte vitamíny a minerály, ktoré vám s najväčšou pravdepodobnosťou môžu chýbať.


Podpora imunity a duševnej pohody – najlepší spôsob, ako prekonať únavový syndróm

Imunitný systém nás chráni pred neduhmi všetkého druhu. Únavový syndróm predstavuje pre organizmus záťaž a oslabenie, preto je potrebné dopĺňať vitamín C a vitamín D, ktoré napomáhajú k posilneniu imunity. Nezabúdajte ani na minerály, ktorých spotreba pri záťaži organizmu stúpa. Horčík a zinok patria medzi tie najdôležitejšie. Vyskúšať môžete aj ďalšie prírodné prostriedky, ktoré podporia duševnú pohodu, pomôžu dodať energiu a zároveň bojujú proti únave. Medzi ne patrí ženšen – jeden z najsilnejších rastlinných pomocníkov pre vitalitu.

ProMan PLUS+ balení

ProMan PLUS+

Prirodzená podpora testosterónu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa